Jeg har siklet etter en lang, varm cardigan lenge, og da noen snakket om den såkalte Skappel-jakken, guglet jeg og fant bilder som inspirerte meg til å dra frem garnet jeg hadde liggende til enda en kosegenser.


Jeg vet, kombinasjonen ser grusom ut, men bare vent! Når de strikkes sammen, blir det svært bra.

Oppskrift har jeg ikke, men jeg kan ikke skjønne annet enn at jeg strikker et bakstykke så langt jeg vil ha ha det, og to halve forstykker – og de vanlige genserermene. Lommer tenkte jeg ikke ha, men vi får se.

Da er det bare å sette i gang.

1 Comment

  1. Jeg tror det blir kule farger jeg! :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>