Ja, 2013 blir sikkert leseåret over alle leseår. Så langt har jeg nemlig lest 6 bøker, med et mål om å lese minst 15 på hele året. Jeg tenkte jeg ikke skulle ta så hardt i, ettersom jeg ikke har nådd lesemål de siste årene. (Det har vært mål som “lese én bok i uka i snitt”, noe jeg ikke har gjort på noen år nå.)


Jeg vet ikke hvor mange bøker jeg leste i fjor, men det var nærmere 15 enn 50. Fortsetter jeg lesingen i dette tempoet, blir nok resultatet av 2013 nærmere 50 enn 15.

Antall bøker spiller dog liten rolle. Helst vil jeg jo bare lese mer, og nyte reisen inn i andres univers. Bøkene på bildet over er bøker som står på leselista i år. To av bøkene er bursdagsgaver, den tredje er biblioteket sin. Her kan du lese et annet innlegg om prosjekt Lese mer fra noen uker tilbake.

3 Comments

  1. Det blir det beste med å ikke være student, det å bare lese uten å ha noe mål og mening. Da skal jeg lese mye trash-litteratur fra kiosken :D

    • En gang skal jeg få meg en jobb med normale arbeidstider, og lese masse uten å ha noe mål og mening, jeg også! :D Gleder meg!

  2. Hva synes du om Pi?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>